Successen van Creëer

Wij hebben met onze werkwijze successen behaald, en daar zijn we trots op. Samen met u willen wij deze lijn voort zetten. Wij richten onze blik vooruit en willen niet toekijken hoe de wereld om ons heen verandert, wij willen hem mede vormen. Door te doen waar we goed in zijn creëren wij mooie projecten en bouwen wij binnen ons kunnen mee aan de dag van morgen.

Wil je zien in welke projecten wij de Creëer-werkwijze al toe hebben gepast, werp dan een blik op onderstaande successen. Of ben je benieuwd waaruit onze visie op de bouwwereld en een bouwproject is ontstaan? Kijk dan eens naar onze grote persoonlijke ervaring in civiele projecten.

 

 • René is een prima projectleider. Hij kent de doelen en prioriteiten van het project. Hij heeft heel duidelijk zijn opdracht met bijhorende stakeholder in kaart. Bij onverwachte ontwikkelingen in het project kan hij door zijn contacten en overzicht snel effectief schakelen. Hij durft besluiten te nemen en koppelt deze op een goede en efficiënte manier terug aan diverse belanghebbenden. René weet door zijn gedrevenheid, enthousiasme en vakkennis een prima projectresultaat te behalen.

  Gemeente Arnhem - Anton de Kleijn

 • Hij heeft aangetoond zich enorm te kunnen vastbijten in dossiers en met een combinatie van theorie en praktijk tot werkbare oplossingen te komen. René is verder een prima vent in de omgang die het glas eerder half vol dan half leeg ziet. De schriftelijke rapportage en berichtgeving is van onderscheidende kwaliteit.

  GreenFields - Gerrit van Weeghel

 • Ik heb René leren kennen als deelnemer aan de leergang Baanbrekers in de Bouw. Het feit dat hij als ZZP-er deelnam aan dit traject om zichzelf en zijn bedrijf te ontwikkelen, maakte voor mij meteen duidelijk: René is een ambitieuze, energieke professional die met zijn energie graag de bouw in beweging brengt.

  Baan Brekers in de bouw - Serena Scholte

 • Motiverend, oplossingsgericht, teamplayer, eerlijk en recht door zee. Dit zijn enkele kreten zoals ik Rene Huizinga heb ervaren tijdens de samenwerking.

  Ropa Projects - Robert Panduric

 • De samenwerking met René heb ik altijd als zeer positief ervaren. Hij overziet het werk goed en anticipeert ruim vooraf. Zijn vernieuwende manier van denken en duidelijke communicatie werkt inspirerend voor het gehele team en brengt rust op de werkvloer.

  Heijmans - Edwin van Meel

 • René is een projectmanager nieuwe stijl (van deze tijd). Hij is in staat om alle partijen met elkaar te laten samenwerken, zodat er gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel.

  Hollandcontech - Wouter Truffino