GreenFields

Dit was de vraag

Het WK Hockey in Den Haag komt eraan. Daarnaast zijn er diverse clubs in het betaald voetbal die een nieuw veld nodig hebben. Zorg ervoor dat de aanleg van de velden binnen een kort tijdsbestek plaatsvindt, volgens de strenge eisen van de KNVB en de KNHB.

Zo pakten we het aan

Dit werk is sterk weersafhankelijk en een goede planning en risicoafweging zijn dus van het grootste belang. We traden hiervoor eerst op als luisterend oor. We maakten risico’s vroeg inzichtelijk door alle partijen al aan de voorkant te betrekken en verbonden ieders belang tot heldere, gezamenlijke doelen. Tijdens de realisatiefase ontzorgden en begeleidden we de werkploegen door heel Nederland, zodat zij zich optimaal konden focussen op hun werk en op het cruciale moment de gewenste kwaliteit konden leveren.

Dit was het resultaat

Door vertrouwen te geven, het einddoel scherp in de gaten te houden en ieders expertise van begin tot eind in te zetten slaagden we er met z'n allen in om de velden op tijd voor het WK Hockey en volgens de opgegeven normen op te leveren.

  • Hij heeft aangetoond zich enorm te kunnen vastbijten in dossiers en met een combinatie van theorie en praktijk tot werkbare oplossingen te komen. René is verder een prima vent in de omgang die het glas eerder half vol dan half leeg ziet. De schriftelijke rapportage en berichtgeving is van onderscheidende kwaliteit.

    GreenFields - Gerrit van Weeghel