Dit is Creëer

Creëer is uw projectbureau voor civiele techniek en bouw. We zijn de duizendpoot die voor u, de opdrachtgever, van initiatieffase tot oplevering een gestroomlijnd bouwproces faciliteert. We dragen met een divers team zorg voor uw einddoel: een project waar één ieder trots op kan zijn.

Omdat ieder project eigen doelen heeft en een eigen aanpak vereist, werken we met een dynamische organisatie. Hierin is elk project een unieke uitdaging, waarin we kennis, ervaring en een frisse blik combineren. Wij stellen per fase in het project een passend team op dat bestaat uit een variatie van specialisten/vakmensen, studenten of verschillende bouwpartners om samen te komen tot grootse resultaten.
 

5 IJZERSTERKE REDENEN OM CREEER IN TE SCHAKELEN

 • U bent zich ervan bewust dat het beter kan
  U weet dat de bouwwereld in beweging is. Dat projecten een meer dynamische, toekomstbestendige aanpak nodig hebben. Daarom doet u een beroep op Creëer. Wij weten precies hoe we een projectteam op moeten tuigen dat perfect tegen de uitdagingen van uw project is opgewassen.
   
 • U wilt projecten anders aanpakken, maar weet niet hoe
  Gelukkig hoeft u niet alles zelf te doen. U beseft dat de bouwwereld in verandering is en dat projecten erbij gebaat zijn om ze op een nieuwe manier in te steken. Bij Creëer delen we die gedachte. Door een breed scala aan gespecialiseerde Creëerders en onze grote ervaring met uitdagende projecten zijn wij in staat dit gedachtegoed tot op de werkvloer te brengen.
   
 • U hecht veel waarde aan vertrouwen
  Dat doen we bij Creëer ook. Vraagt u het onze opdrachtgevers maar. Zij zullen beamen dat we altijd ons woord houden. Voor u gaan we pro-actief aan de slag met de doelen van het project. Alle rompslomp om deze doelen om te zetten naar acties, regelen wij. Gegarandeerd.
   
 • U wilt de sturing houden
  Bij Creëer houdt u de touwtjes stevig in handen. We werken alleen op basis van wat u wilt en stellen daarom gezamenlijke doelen op. Door vanaf het begin iedere betrokkene deel te laten nemen in het denkproces, creëren we betrokkenheid binnen de hele projectorganisatie, zodat iedereen gezamenlijk werkt aan het bereiken van uw doel.
   
 • U wilt graag een oplossing
  Natuurlijk, het gaat niet om het project op zich, maar om het doel dat het project nastreeft. Creëer is de specialist in een doelgerichte aanpak. Ons hele team is erop gericht om op veranderingen in te spelen. Daarvoor zoeken we per project de juiste mensen bij elkaar.

Onze aanpak: Value-based projectmanagement

Wij blijven anticiperen op verandering zonder het gemeenschappelijke doel uit het oog te verliezen

We zijn goed in het doen van inschattingen, maar precies voorspellen wat je tegenkomt in een project lukt niemand. Wel kunnen we hier op inspelen. Hoe? Door te werken met een dynamische projectorganisatie waarin men gezamenlijk en met vertrouwen werkt aan één gemeenschappelijk doel. We creëren zo een proces waarin iedereen gaat DOEN, doen waar hij goed in is, vanuit gedeelde waarden en de eigen expertise van alle deelnemers. We noemen deze aanpak ‘value-based projectmanagement’.

Creëerders werken niet voor eigen, maar voor gezamenlijk gewin. Zo dienen omgeving- en contextanalyses niet om projectrisico’s verder dicht te timmeren, maar om een gezamenlijk doel helder bij te stellen. Creëer werkt met een sterk diverse groep mensen met elk hun eigen kwaliteiten die we inzetten op het gewenste moment, niet het verwachte. Vergelijk het met een voetbalelftal. Een goede spits is nergens zonder goede verdedigers en andersom. Invallers kunnen op elk moment een extra stimulans bieden. Blessures, kaarten en doelpunten worden opgevangen en men streeft samen naar winst. Echt (bouw)teamwerk. Samen zijn we wendbaar, spelen we soepel in op veranderingen en creëren we een project waar met plezier, passie en durf aan is gewerkt.

De missie van Creëer

Wij realiseren projecten die er om DOEN, waar één ieder TROTS op kan zijn. Onze missie is hartstocht terug te brengen in de bouw. Laten we niet te vaak en te lang nadenken over onzekerheden die we toch niet kunnen beheersen. Daarom stellen we per project en per fase een team samen, waarin iedereen de rol op zich neemt waarin hij of zij goed is. Vanuit een frisse invalshoek en gericht op een gemeenschappelijk doel spelen we snel en flexibel in op een veranderende planning of onverwachtse gebeurtenissen. Zo zijn we niet alleen doelmatiger en doeltreffender aan het werk, maar hebben we ook met z’n allen veel meer plezier in het hele proces.

Benieuwd naar onze Successen ?

Kernwaarden en werkwijze

Creëer is een flexibele en wendbare organisatie, waarvan René Huizinga de spil vormt. Onze kernwaarden: vertrouwen, vakmanschap en verbinding. Inspelen op veranderingen en nieuwe inzichten zit in ons DNA. Wij werken namelijk met maar één doel voor ogen: het slagen van uw project. We verbinden partijen en schakelen partners in om vanuit ieders eigen expertise, maar met een gedeelde ‘Creëer-visie’ aan de slag te gaan. Iedereen heeft zijn of haar rol. Samen zetten we een project neer om trots op te zijn.

 • René is een prima projectleider. Hij kent de doelen en prioriteiten van het project. Hij heeft heel duidelijk zijn opdracht met bijhorende stakeholder in kaart. Bij onverwachte ontwikkelingen in het project kan hij door zijn contacten en overzicht snel effectief schakelen. Hij durft besluiten te nemen en koppelt deze op een goede en efficiënte manier terug aan diverse belanghebbenden. René weet door zijn gedrevenheid, enthousiasme en vakkennis een prima projectresultaat te behalen.

  Gemeente Arnhem - Anton de Kleijn

 • Hij heeft aangetoond zich enorm te kunnen vastbijten in dossiers en met een combinatie van theorie en praktijk tot werkbare oplossingen te komen. René is verder een prima vent in de omgang die het glas eerder half vol dan half leeg ziet. De schriftelijke rapportage en berichtgeving is van onderscheidende kwaliteit.

  GreenFields - Gerrit van Weeghel

 • Ik heb René leren kennen als deelnemer aan de leergang Baanbrekers in de Bouw. Het feit dat hij als ZZP-er deelnam aan dit traject om zichzelf en zijn bedrijf te ontwikkelen, maakte voor mij meteen duidelijk: René is een ambitieuze, energieke professional die met zijn energie graag de bouw in beweging brengt.

  Baan Brekers in de bouw - Serena Scholte

 • Motiverend, oplossingsgericht, teamplayer, eerlijk en recht door zee. Dit zijn enkele kreten zoals ik Rene Huizinga heb ervaren tijdens de samenwerking.

  Ropa Projects - Robert Panduric

 • De samenwerking met René heb ik altijd als zeer positief ervaren. Hij overziet het werk goed en anticipeert ruim vooraf. Zijn vernieuwende manier van denken en duidelijke communicatie werkt inspirerend voor het gehele team en brengt rust op de werkvloer.

  Heijmans - Edwin van Meel

 • René is een projectmanager nieuwe stijl (van deze tijd). Hij is in staat om alle partijen met elkaar te laten samenwerken, zodat er gewerkt wordt aan het gezamenlijke doel.

  Hollandcontech - Wouter Truffino