Dit zijn onze Creëerders

Creëerders bouwen samen aan de toekomst. Creëer is dan ook groter dan wij alleen. Samen met onze partners en opdrachtgevers werken we met passie en plezier en delen we ervaringen, kennis en succes: zo realiseren Creëerders projecten die erom doen, doen waarvoor ze bedoeld zijn.

Wij hebben tot op heden mooie successen gerealiseerd, maar blijven vooruit kijken. Om successen te blijven verwezenlijken zoeken wij mede-Creëerders die met gedeelde passie projecten neer willen zetten om trots op te zijn. Kijk of jij als partner mee kunt bouwen aan de wereld van morgen, of met jouw expertise en bevlogenheid één van onze vacatures in kunt vullen.

  • René Huizinga - Oprichter Creëer

    Creatieve denker en ideeëngenerator, gedreven door civieltechnische ontwikkelingen en duurzame innovaties. Heeft ruime ervaring met complexe projecten. Verbindt mensen en organisaties op inspirerende wijze, op weg naar projecten waar iedereen trots op kan zijn. René is de drijvende kracht achter de organisatie. Bij een project schakelt hij naar behoefte MKB-bedrijven/ bouwpartners, zzp'ers en studenten in, om aan succesvolle projecten te werken. Samen zijn we Creëer.

Onze partners

MKB-bedrijven / Bouwpartners

Je wil je blijven richten op datgene wat je het liefst doet en waar je goed in bent! Veel tijd en geld gaat echter zitten in de rompslomp hier omheen. Creëer geeft je de kans je te blijven focussen op de 'core-business'. Wij vragen je alleen om met ons mee te blijven denken en handelen richting een gemeenschappelijk doel. Samen werken we aan succes. Samen realiseren we een samenwerking voor op de lange termijn.

Freelancers / ZZPers

Freelancers en ZZPers zijn ondernemend ingesteld, weten waar ze goed in zijn (hun vakmanschap) en werken volgens een ideaal. Creëer geeft u de mogelijkheid om hier met gelijkgestemden aan te werken en zo uw expertise nog beter te benutten. Een flexibele projectorganisatie is de sleutel tot nog grotere voldoening.

Studenten

Creëer werkt graag samen met studenten. Zij brengen vernieuwing met zich mee, bieden frisse inzichten en introduceren nieuwe technologieën De kracht van studenten en net-afgestudeerden doet de bouwwereld versteld staan. Wij bieden de studenten dan ook de kans zich bij ons te ontwikkelen, te leren vanuit de praktijk en ervaring in het werkveld op te doen. We creëren samen de toekomst.

 

Maak deel uit van de Creëerders!

Wil jij vanuit een teamgevoel, met een mix van verschillende mensen/ rollen, samen mooie projecten realiseren? Heb jij innovatieve ideeën op het gebied van civiele techniek? Heb je expertise in huis die je wel met ons moet delen? Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan realiseren van plekken en projecten waar mensen trots op zijn?

Laat ons weten wie jij bent en wie weet kunnen we straks samenwerken en samen ondernemen.

Persoonlijk kennismaken met ons